Nyheter och pressmeddelanden

Nyheter

2017-03-10 Nu söker jag sadlar. Framför allt till ponny och western men även andra typer kan vara av intresse. Villkor hittar du här.

2018-04-06 Sadelutprovare i Uppsalaområdet sökes för samarbete.

2018-09-23 Koola Upplevelser öppnar. Ladda ner appen för Android här. (Du måste tillåta installation av appar från okända källor, de flesta enheter frågar om detta vid öppnande av filen.)

Plats: Vettsta 747 91 Alunda

Tid: kl 13.00-17.00

Pris: Vuxen (16+): 75 sek, Barn (4-15): 50 sek, Barn (0-3): gratis. Betalning sker med swish.

Tillgänglighet: rullstolsanpassat

Pressmeddelanden

2018-09-07 Den 23e september välkomnar J.A Hästtjänst och Vettsta Gård alla till öppningen av vårt unika projekt Koola Upplevelser. Koola Upplevelser är ett koncept utvecklat av Vettsta Gård och J.A Hästtjänst. Du får lära dig massa Koola Fakta genom att använda alla dina sinnen. Med Koola Upplevelser vill vi på ett roligt och lärorikt sprida fakta om kor och deras roll i det svenska samhället. Särskilt fokus ligger på hög tillgänglighet och inkludering så att alla känner sig välkomna, funktionsvariation eller inte. Projektet är rullstolsanpassat, uppläsning av information sker med appen Koola Upplevelser och i en sinnestunnel får du känna dig fram mellan de olika magarna fram till korna som man får interagera med. För information om projektet kontaktar du Jenny Forsgren på info@jahasttjanst.se För information om Vettsta Gård, bokning och vägbeskrivning kontaktar du kajsa@vettstagard.se