Om J.A Hästtjänst

J.A Hästtjänst startade 2014. Jag som står bakom företaget heter Jenny Forsgren och jag är utbildad husdjursagronom. Hästvetenskap läste jag på Nya Zeeland för den extremt kompetenta veterinären Vaughan Seed. Jag har dessutom många års arbetlivserfarenhet från hästsporten, bland annat har jag jobbat för Charlie Swan på Irland och haft samarbeten med Göran Liljestam här i Sverige.

Affärsidén är att erbjuda alla som arbetar med hästar, vare sig det är som hobby eller professionellt, tjänster och produkter av hög kvalitet till ett rimligt pris. Idag när allting tenderar att bli dyrare och dyrare har jag valt att gå emot strömmen och sätta så låga priser jag kan.

J.A Hästtjänsts värdegrund är att alla hästar ska leva ett värdigt liv och skötas utifrån sina behov. Kunskapen om hästens behov ska bygga på vetenskaplig forskning och beprövad erfarenhet.

J.A Hästtjänsts vision är att höja allmänbildningen i hästkunskap bland alla som kommer i kontakt med hästar både som hobby och professionellt i Sverige.