Tjänster & Produkter


Rådgivnings- och konsulttjänster är tillgängliga för både privatpersoner och företag. Kontakta mig på mail info@jahasttjanst.se eller telefon 0768 995041 för aktuella tjänster.


Utbildning spelar en betydande roll för alla som på något sätt kommer i kontakt med hästar. Grundläggande kunskaper i hästens beteende samt anatomi och fysiologi utgör grunden för att kunna arbeta på ett sätt som är hållbart för både dig och hästen. För dig som äger en häst eller driver ett hästföretag hjälper mina utbildningar dig i slutändan att spara in pengar på både foder- och veterinärkostnader. För mer information kontakta mig på mail info@jahasttjanst.se eller telefon 0768 995041.


Begagnade sadlar. Jag samarbetar med kompetenta sadelutprovare, tillsammans erbjuder vi kvalitet och stor flexibilitet. För bokning av en sadelutprovning hänvisar jag till vald sadelutprovare. Vill du enbart köpa en sadel eller använda min sadelförmedling om du säljer en sadel kontaktar du mig på mail info@jahasttjanst.se eller telefon 0768 995041.