Tjänster & Produkter


Rådgivnings- och konsulttjänster är tillgängliga för både privatpersoner och företag. Kontakta mig på mail info@jahasttjanst.se eller telefon 0768 995041 för aktuella tjänster.


Utbildning spelar en betydande roll för alla som på något sätt kommer i kontakt med hästar. Kunskaper om hästen som biologisk varelse, stallbyggnationer och miljö mm utgör grunden för att kunna arbeta med hästar på ett sätt som är hållbart och säkert för både häst, människa och miljö. Jag sammanställer och tillverkar utbildningsmaterial på beställning helt anpassat efter beställarens specifikationer. Jag håller även kurser och föreläsningar på beställning både för  privatpersoner och företag. För mer information kontakta mig på mail info@jahasttjanst.se eller telefon 0768 995041.


Begagnade sadlar. Jag samarbetar med kompetenta sadelutprovare, tillsammans erbjuder vi kvalitet och stor flexibilitet. För bokning av en sadelutprovning hänvisar jag till vald sadelutprovare. Vill du enbart köpa en sadel eller använda min sadelförmedling om du säljer en sadel kontaktar du mig på mail info@jahasttjanst.se eller telefon 0768 995041.